V lednu a únoru se máme na co těšit!

Všichni jsme se s poněkud hektickým rokem 2020 rozloučili a přivítali další rok. Děkujeme Vám za Vaši přízeň a přejeme všechno nejlepší v novém roce. Abyste mohli být společně s námi v obraze, rozhodli jsme se také připravit náčrt novinek, na které se můžete v lednu a únoru těšit.

Představujeme Vám naprosto novou řadu modelů obrněného auta Humber Armoured Car. Plánujeme ho vydat v různých verzích. Jak již bývá zvykem, tak první uvedeme na trh profi verzi této stavebnice. Tentokrát půjde opravdu o bohatě vybavenou stavebnici. Stavebnice je sice koncipována tak, že si model můžete postavit bez jakýchkoliv doplňků jen z plastových dílů.

Pro fajnšmekry je tu samozřejmě možnost vše dále zlepšovat. A tak profi verze stavebnice přinese velký lept s takovými díly jako jsou tenké kovové blatníky či kovová rohož pro vyprošťování uvízlého vozidla z písku. Mezi odlévanými díly naleznete kola s hlubokým dezénem a detaily na vyšperkování výzbroje. Ale ani to není všechno. Dalším bonusem jsou kovové soustružené hlavně obou kulometů.

V lednu přineseme na trh jako první model verzi Humber Armoured Car Mk.III British Army Africa & Italy. V únoru pak Humber Armoured Car Mk.II British Army Africa. 

Humber Armoured Car Mk.III - Britská armáda (72933)
Humber Armoured Car Mk.III – Britská armáda (72933)
Humber Armoured Car Mk.III - Britská armáda Afrika a Itálie
Humber Armoured Car Mk.III – Britská armáda Afrika a Itálie

V lednu se dále můžete těšit na další, dosti neobvyklou, verzi dodávkového vozu „Granit“ – 72939 Phänomen Granit 25H Propagandawagen. Stavebnice bude opět obsahovat plný resinový interiér, včetně dvou gramofonů. Samozřejmostí jsou pak resinové tlampače na střechu a sada leptaných detailů pro vyšperkování exteriéru vozu. 

Phänomen Granit 25H Propagandawagen (72939)
Phänomen Granit 25H Propagandawagen

Další velkou lednovou novinkou budou první dvě masky z naší produkce. První z nich (72MASK001) umožní zamaskovat okna z venku i zevnitř u našich modelů Phänomen Granit 25H Late Ambulance, Late Utility Car, Radiowagen či Propagandawagen. Druhá sada (72MASK002) pak umožní zamaskování čelního skla u modelu L1500A Personnel Carrier. Sady obsahují i zajímavou drobnost.

Pokud své vozy patinujete pigmentem prachu, určitě využijete díly pro vytvoření stopy stěračů na čelním skle, které jsou v obou sadách.

To je zatím nástin toho, co Vás na počátku roku od Attacku bude čekat. Předpokládáme, že v únoru přidáme ještě jednu novinku, ale tu zatím necháme v tajnosti 🙂